Ahad, 10 Ogos 2008

peta sek keb lihak2, pekan semporna

ni adalah peta sekolah kebangsaan lihak-lihak yang diambil dari pandangan atas
ni jer view paling besar yang boleh dilihat.
ada 2 bangunan sahaja di sekolah ni.
capacity muridnya lebih kurang 240murid
gurunya ade 19orang
cekgu kena ngajar bahasa ingeris, sains n kh
yang bestnya ajar bi n sc
subject kritikal tu
cekgu kena turunkan level tul mengajar diorang kat sini
kebanyakan murid2 nk membaca pon xberapa lancar kan
nk baca pon ader lagi yang belum boleh
apatah lagi nk ajar bi n sc
nnti2 ler cekgu pikir cara yang terbaik tuk ajar diorang
nk bertapa lu cara2 terbaik ni

ni adalah peta pekan semporna yang diambil dari pandangan atas



peta sabah yang yang dilengkapi dengan jaln dia
tapi dalm bentuk kartun ler

2 ulasan:

apis17 berkata...

jauh tu.. kat hujung malaysia tuu.. sempat lagi korang amik gambar masa kat dalam kapal terbang ek? cangihnya..

irzanus berkata...

erm.............
boleh than ler jauh dia kn
ala dunia dah berubah
zaman dah maju